bootstrap slideshow

POSLOVNI POKLONI

Graviranje
 

Graviramo na gotovo sve vrste materijala pa smo tako u mogućnosti izraditi i gotovo sve vrste poslovnih poklona. Baziramo se na eko materijalima (drvo i koža), ali nam nisu nepoznati ni ostali materijali (plastika i metal). U jednu stvar možete biti sigurni, o našim poslovnim poklonima se priča i dugo nakon sezone darivanja.

Pokloni
 

Pokušat će mo nabrojati neke od najčešćih poklona koje smo za svoje klijente u mogućnosti izraditi: rokovnici (koža, platno), kemijske olovke (plastika, metal i drvo), poklon kutije raznih dimenzija i namjena (kutije za vino, kutije za med i razne začine, kutije za poklone - marame, kravate, novčanici, opasači itd.), staklo (čaše, boce i stakleni podmetači), privjesci (metalni i drveni).

Narudžba
 

Vaše narudžbe možete napraviti putem telefona, a slike za graviranje dostaviti e-mailom, SMS, Viber ili WhatsApp porukama. Ili ih naravno možete donijeti na bilo kojem mediju (CD, USB, sve vrste kartica ili izrađene gotove fotografije).

Dostava
 

Vašu narudžbu možete preuzeti na našoj adresi, prema dogovoru možemo je i dostaviti na području grada Bjelovara i šire okolice. Također, ukoliko je to potrebno surađujemo sa gotovo svim kurirskim službama i putem njihovih kanala za Vas smo u mogućnosti organizirati dostavu na bilo koju adresu po najpovoljnijim uvjetima.

PREPORUČITE NAS DRUGIMA