bootstrap slideshow

SATOVI OD DRVETA

Graviranje
 

Vaše slike se prenose na drvo putem lasera i "otisak" je trajniji i od samog drveta moglo bi se reći. Dakle laser spaljuje drvo prema pripremi i Vašoj fotografiji. Ponekad kada je fotografija vrhunske kvalitete i kad se poslože parametri može izgledati kao da je gravura reljefna, tj. kao da su recimo osobe ispupčene i izvučene sa samog drveta.

Dimenzije i oblici
 

Satovi koje možemo gravirati maksimalne su dimenzije 400x300mm (najlakša usporedba A3 veličina papira). Naravno da smo u mogućnosti i izgravirati i izrezati bilo koju drugu dimenziju ili oblik unutar tih okvira.

Narudžba
 

Vaše narudžbe možete napraviti putem telefona, a slike za graviranje dostaviti e-mailom, SMS, Viber ili WhatsApp porukama. Ili ih naravno možete donijeti na bilo kojem mediju (CD, USB, sve vrste kartica ili izrađene gotove fotografije).

Dostava
 

Vašu narudžbu možete preuzeti na našoj adresi, prema dogovoru možemo je i dostaviti na području grada Bjelovara. Također, ukoliko je to potrebno surađujemo sa gotovo svim kurirskim službama i putem njihovih kanala za Vas smo u mogućnosti organizirati dostavu na bilo koju adresu po najpovoljnijim uvjetima.

PREPORUČITE NAS DRUGIMA