design your own website

Ukratko da Vam objasnimo s čim se mi to bavimo...

Slike na drvetu

tj. na šperploči...

Dakle, kako smo Već u naslovu rekli graviramo slike na drvetu (šperploči)...
Kako to funkcionira: imate nekoga kome bi poklonili unikatni poklon, a imate i njegovu/njezinu/njihovu sliku (na papiru, u mobitelu, negdje na kompu). Pola posla gotovo... Vi nama sliku a mi se primamo posla... E da, još samo kažete koju veličinu slike želite i to je to... Idemo delat...
Na kraju u galeriji pogledate kako to izgleda, a možda nađete i sliku koju ste baš Vi naručivali...

Kutije od drveta

tj. idem na rođendan a neznam šta bi poklonio

Kao što i sam naslov kaže, pozvani ste na rođendan, proslavu obljetnice, vjenčanje, krštenje ili neku drugu feštu i trebate unikatni poklon... Uzimate mobitel u ruke, nađete slikicu slavljenika i pošaljete ju e-mail-om, viber-om, watsUP-om i izaberete kutiju.
U ponudi stvarno imamo veliki izbor modela kutija za sve i za svaku prigodu... Nekoliko vrsta kutija za butelju vina, kutiju za bocu pive, kutije za šestoka pića, kutije za vanserijske boce, kutije za nakit raznih dimenzija, kutije za posjetnice, kutije za puzzle itd.
Kontaktirajte nas sa punim povjerenjem i nećete pogriješiti.

Poslovni pokloni

tj. onaj ozbiljniji dio našeg posla

Za Vas izrađujemo i graviramo sve vrste poslovnih poklona kroz cijelu godinu, ne samo u sezoni masovnog darivanja. Kod nas možete pronaći kemijske olovke od metala u raznim bojama, eko kemijske raznih oblika (drvene kemijske olovke sa i bez mehanizama), pa čak i obične plastičnjake. Također imamo recimo i etuie za posjetnice, drvene kutijice za vizitke, drvene kutije za poslovne poklone (kemijske, novčanici i sve ostalo što bi stavili u kutiju za poslovni poklon), graviramo rokovike (od kože i od platna), a također graviramo i na gotovo sve vrste materijala (tu mislimo npr. na metalne privjeske, usb stikove, powerbankove i svašta još nešto).

Graviranje stakla

tj. čaša na stalku

Da, da... Graviramo i staklo... Uglavnom se graviranje stakla kod nas svodi na graviranje čaša (na stalku, za vino), ali samo da se zna - možemo izgravirati na bilo koju staklenu površinu do dimenzije 400x300 mm (ako se radi o ravnoj površini) ili ako idemo na rotaciono graviranje onda možemo izgravirati butelju od 0,75L i skoro na sve čaše (ne možemo nažalost rotirati kriglu jer joj smeta ručka).
Uglavnom graviramo čaše kao poklon za svatove, godišnjice braka ili kao reklame za brandove ili kao što rade neki kafići i restorani sa svojim logotipovima, pa ako ih netko i ukrade imaju najjeftiniju reklamu (ne podržavamo kriminalne radnje i krađe)...

Satovi

tj. ono što svi imamo i na mobitelima

Želite li nekome pokloniti sat od drveta slobodno nam se obratite. U galeriji možete vidjeti razne oblike koje smo za svoje klijente već izradili pa si slobodno dajte mašti na volju što se tiče oblika, posveta, sličica i namjene.

Natpisne table

tj. ono kad imaš firmu pa trebaš natpis

Za Vas smo u mogućnosti izraditi i natpisne table na drvetu za npr. OPG, EKO farmu ili slično ukoliko želite netipični oblik, tj. izgled. Veličine natpisa ograničene su na 400x300mm, ali i to je dovoljno za iscrtati sve što je potrebno. 

Magnetići

tj. ono s čim zatrpamo prednju stranu frižidera

O magnetićima za frižider nemoramo puno pričati. Oblici i izgled samog magnetića ostaje Vama na izbor. Želite li klasični ili pak reljefni magnetić ili već imate neku svoju ideju mi će mo ga sa lakoćom izrezati i izgravirati.

Pozivnice za svatove

tj. ono kad je došlo vrijeme da se i to proba

Nema se tu šta reći. Ukoliko želite da pozivnice za Vaš najsretniji dan budu posebne slobodno nam se obratite. Možemo Vam laserom izraditi pozivnice na drvetu, pleksiglasu ili papiru.

O nama

plus još neke ozbiljnije informacije o nama 

Mi smo mala firma osnovana 2006.godine u Bjelovaru iz hobija u biti... I od tada smo na tržištu pobrali dosta simpatizera i stalnih klijenata, a naravno uleti i netko sa strane kad želi originalni i unikatni poklon.

Nalazimo se u Bjelovaru, malom gradu koji se pak smjestio na obroncima Bilogore u središtu Bjelovarsko-bilogorske županije...

Radimo mi još uz graviranje svašta nešto, ali ova stranica je posvećena laserskom graviranju i unikatnim ili originalnim poklonima. Za sve ostalo - brzo na dno stranice pod sekciju linkovi i raspali...

Naziv poduzeća: PAUN d.o.o.

Adresa: Male Sredice 44b, 43000 Bjelovar

OIB: 11976466409

IBAN: HR1723600001101877675

Telefon/mobitel: 098 802 009

e-mail: info@paun-bj.hr (ali ako Vam nije greda - drazen.paun@gmail.com)


PREPORUČITE NAS DRUGIMA